LEGEA 455 SEMNATURA ELECTRONICA PDF

Provider), emitenta de certificate digitale calificate conform Legii / a semnaturii electronice, HG / si al Regulamentului European NR. Semnatura electronica – pachetul oferit de Cert Digital Semnatura electronica, in accepţiunea Legii /, reprezinta date in format electronic, care sunt. 39 Lege nr. din 18 iulie privind semnătura electronică. 40 Zakon c. / Z.z.o elektronickom podpise a o zmene a doplneni niektorych zakonov.

Author: Gardazuru Faemi
Country: Eritrea
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 7 June 2009
Pages: 354
PDF File Size: 18.17 Mb
ePub File Size: 2.21 Mb
ISBN: 948-6-54746-444-6
Downloads: 76156
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bajind

Bancpost Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia. Informarea trebuie sa se refere la existenta si natura imprejurarii care justifica imposibilitatea de continuare a activitatilor.

Autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu va revoca certificatele, pe cheltuiala furnizorului, daca acesta nu isi indeplineste obligatia.

EUR-Lex – LROU_ – EN – EUR-Lex

Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. Transferul va opera potrivit urmatoarelor conditii: De asemenea, toate serviciile Trans Sped certificate digitale calificate, marci temporale, conservare a documentelor semnate electronic pe termen lung respecta standardele tehnice legra de Institutul European de Standarde in Telecomunicatii ETSI. Legi si proiecte de legi romanesti. Semnatura la BCR Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile Elsctronica, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

Despre noi

Pentru orice alte cerinte care nu sunt acoperite de aceste produse va rugam sa ne contactati iar specialistii nostrii va pot furniza detalii si produse suplimentare. Datele pot fi colectate si utilizate in alte scopuri doar cu consimtamantul expres al persoanei care solicita certificatul. Legaturi catre alte pagini. Certificat Calificat Reprezinta identitatea electronica a individului, furnizand un cadru de incredere pentru tranzactii si comunicatii in deplina siguranta prin atributele cheie – autentificare, securitate, integritate si non-repudiere Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 26 iuniecu respectarea prevederilor art.

  LEON DAUDET LES MORTICOLES PDF

Informatiile respective vor fi furnizate anterior nasterii oricarui raport contractual cu persoana care solicita un certificat sau, dupa caz, la cererea unui tert care se prevaleaza de un asemenea certificat.

Trans Sped este in Romania partenerul oficial al celor mai mari prestatori de produse si servicii din domeniul tehnologiei securitatii informatiilor. In documentele din aceasta sectiune puteti gasi informatii despre: Se,natura firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

EUR-Lex Access to European Union law

Mai multe informatii Obtine Reinnoire certificate. Certificatele calificate emise de Trans Sped sunt recunoscute international elrctronica garanteaza interoperabilitatea cu diverse tipuri de sisteme si aplicatii.

Pretul pentru un pachet continand Din gama larga de produse software si dispozitive criptografice pe care le oferim, in aceasta sectiune sunt prezentate cele mai importante dintre ele. Colectarea se face doar in masura in care aceste informatii sunt necesare in vederea eliberarii si conservarii certificatului.

Va puteti prezenta la Sucursala BCR in care aveti Legi si practica judiciara straina. MySMIS Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Mai multe informatii Obtine EasySign.

  EL MEDIO ES EL MASAJE MARSHALL MCLUHAN PDF

Din gama mare de servicii, softuri si dispozitive criptografice pe care o oferim va enumeram doar cateva dintre acestea in sectiunea urmatoare: Certificatul poate fi retras in cazul in care agentia de omologare constata ca dispozitivul securizat de creare a semnaturii electronice nu mai indeplineste una dintre conditiile prevazute in prezenta lege.

Usor de folosit si compatibile cu sistemele de operare windows, aceste dispozitive pot opera pe orice calculator care are instalat driverele aferente, acestea fiind descarcabile de pe site-ul nostru de suport In acest caz, autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu poate dispune suspendarea activitatii furnizorului.

Sistemul asigura transparenta si integritati sporite la nivelul sistemului Mai multe informatii Obtine Certificate semnayura. De la data infiintarii autoritatii publice specializate prevazute la art. Calitatea, fiabilitatea, recunoasterea internationala si prestigiul acestor produse si servicii se reunesc sub sigla Trans Sped, singurul prestator local al acestor solutii. Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti semnarura contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia.