KOEHANDEL SPELREGELS PDF

Simpele regels, dus snel uit te leggen. De kaarten zijn van prima kwaliteit. De rang van de kaart is weergegeven op alle hoeken van een kaart, zodat je in een . You’re Bluffing is a card game with a dedicated deck, designed for 3 to 5 players. Its original German name is Kuhhandel; in other languages it is titled Pague Para Ver!, Boursicocotte, Koehandel and. Download spelregels – Play it Read more about carte, cartes, joueur, speler, argent and joueurs.

Author: Malkree Fenriran
Country: Brazil
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 23 March 2007
Pages: 181
PDF File Size: 15.48 Mb
ePub File Size: 6.98 Mb
ISBN: 337-4-71789-703-8
Downloads: 23520
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Duzuru

Vervolgens neemt elke speler plaats op de zetel die overeenkomt met zijn rang. The great Dalmuti is winnaar van de Mensa Select -verkiezing Daarnaast zijn er twee Narkaarten.

De speler met de meeste punten is de winnaar van het spel. Het spel is in door Wizards of the Coast ook uitgebracht in een Dilbert-variant: Dit gaat net zolang door, tot alle spelers hebben gepast. Het spelprincipe is wel een beetje flauw.

De grote Dalmuti

De grote Dalmuti is genomineerd voor de Nederlandse spellenprijs -verkiezing Of de ene draagt een hoge hoed en de andere een hoedje van papier. Hij zit aan de rechterzijde van de Grote Dalmuti. Er wordt net xpelregels doorgespeeld tot de voorlaatste speler al zijn kaarten heeft gespeeld. Zo kan je een beetje ambiance toevoegen door de Grote Dalmuti op spelregeps hogere zetel te laten plaatsnemen, en de Grote Dienaar op een laag krukje.

  BQ24703 DATASHEET PDF

Als de Grote Dienaar beide Narkaarten op handen heeft, breekt een totale revolutie uit: Alleen als een speler beide Narkaarten op handen heeft, breekt een revolutie uit: Kortom, gebruik je fantasie!

Als een nar zelfstandig wordt gespeeld, telt deze als een kaart met nummer ’13’. AnderSpel bijvoorbeeld geeft dit koehabdel een 7. De Grote Dalmuti kiest twee kaarten uit zijn hand en geeft deze aan de Grote Dienaar. Elke balk geeft de waardering van een site weer. De Grote Dalmuti is de startspeler. Hoe meer spelers er meedoen, des te beter. De rang van de kaart is splregels op alle hoeken van een kaart, zodat je in een oogopslag de rang van de kaarten in je hand kunt zien, onafhankelijk van de manier waarop je de kaarten vasthoudt.

Als een nar samen met een andere kaart wordt gespeeld, fungeert de nar als joker.

De speler met de laagste rang is de Grote Dienaar. Het spel wordt gespeeld in de richting van de klok. De spelers nemen plaats op volgorde van het nummer van de getrokken kaart: Hoe breder het blokje, hoe meer spellen een 7 hebben. Elke speler ontvangt net zoveel punten als er spelers zijn met een lagere spelregelw. In het laatste gekleurde blokje staat dan ook 7. Het spelmechanisme van De Grote Dalmuti koehanvel niet nieuw. Elke rang heeft een eigen nummer.

  DEAD AID BY DAMBISA MOYO PDF

Vervolgens worden de kaarten uitgespeeld.

Simpele regels, dus snel uit te leggen. De laatste speler is de volgende ronde de Grote Dienaar.

De Grote Dienaar schudt en verdeelt de kaarten en een nieuwe ronde begint. Om voor de eerste ronde elke speler een rang toe te kennen, trekken de spelers elk een kaart.

AnderSpel – De grote Dalmuti

Deze moet zijn twee beste kaarten aan de Grote Dalmuti geven. Dit spel staat of valt met de inleving van de spelers in de hun spdlregels rang. Hij zit aan de rechterzijde van de Grote Dienaar. Het spel eindigt zodra een van te voren afgesproken aantal punten is bereikt, of als een bepaald aantal rondes is gespeeld. Je vindt het spelprincipe bijvoorbeeld terug in het spel Karriere Poker, Hexagames.