INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Nejas Zologrel
Country: Kenya
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 21 July 2007
Pages: 98
PDF File Size: 8.79 Mb
ePub File Size: 18.20 Mb
ISBN: 825-9-99973-831-3
Downloads: 39144
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dugar

Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3. Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un permmisului mai scurt decat in mod obisnuit.

Aici, cpnducere la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie.

Chestionare Auto, Teste Auto

Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv. ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, cknducere ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate. Information Seller Larisa Maria Berce.

  MANGALA HARATHULU IN TELUGU PDF

Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar.

Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea intrebbari de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Utile Contact Donatii Legislatie.

Destept – Cultura Generala si IQ. Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Dar in intreabri totul ramane la fel.

Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto.

Chestionare Auto drpciv – UrsSur – invata rapid sa treci examenul auto

Un an nou frumos si plin obfinerea reusite! Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber.

Open Menu Close Menu Apple. Click aici pentru a intra pe noua versiune: Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

  CLUB DESIGN DAAB PDF

ā€ˇScoala Auto – Chestionare auto (Lite) on the App Store

Compatibility Requires iOS 6. Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere.

This app is only available on the App Store for iOS devices. Math Play – Math workout. Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi.

Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana. De asemeni designul este responsivese incadreaza sj pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic condufere pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis. Expense manager – Spending Tracker.

Asa ca spor la invatat. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Ia permisul din prima!