GRIJEH I OSJECAJI PDF

– download direct at download4share, Size. Download Suzanne Enoch – Grijeh i , Size: MB, File name: Suzanne Enoch – Grijeh i , Uploaded. Name: MD5 Hash: bfaeccda3dd6b1cfbdf3ec. File size: MB. Upload date.

Author: Bracage Malkree
Country: Papua New Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 27 February 2012
Pages: 204
PDF File Size: 9.91 Mb
ePub File Size: 19.91 Mb
ISBN: 602-5-87629-394-6
Downloads: 77621
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shat

Što kaže Biblija o depresiji? Kako može kršćanin nadvladati depresiju?

Da li sve duse spiritualno napreduju istim tempom? Zamislimo um kao tri koncentricna kruga. Koje su boje zastupljene? Ako dusa nekim slucajem ne nauci sto treba i nastavi sa brutalnim aktima, da li dusu neko moze da unisti u spiritualnom svijetu? Drugi svjetovi imaju mnogo manje populacije i vise harmonije. Kako bi opisala Kreatora ljudskom terminologijom? U redu, izadjimo iz hrama.

Rekla si da je cilj svake duse da se sjedini sa Izvorom sve kreativne energije? Da li se mozes kretati osjecxji poslije smrti? Druge trijeh imaju svoje objekte.

Pakao (Dante)

Znaci ti osjecas vezu izmedju koridora? Da je bio veoma lijep…. Nakon primarne grupe, na razlicite aspekte naseg razvoja utjece i sekundarna grupa.

owjecaji One su analizirale uslove na Zemlji u periodu od preko milion godina. Da li to znaci da duse mogu putovati u razlicite realnosti? Ali o tome drugom prilikom.

  BDV-E300 MANUAL PDF

Treba da uvidim svoje greske i ispravim ih. Mi smo cestice… koje su nastale od jedne cjeline. Ona ne ostaje uvijek tamo. Osjecam se jos uvijek vezan za Zemlju, ali znam da sam sada na drugom mjestu. Ja znam gdje idem i nestrpljiv sam da stignem tamo.

Bio sam zbunjen i poceo sam je ispitivati gdje se ta grupa prijatelja zapravo nalazi. Gdje zivis svoj drugi zivot? Konj je crn i krece se sporo…. Da, ali da ja nisam drzao vlast nad ovim ljudima, oni bi vladali sa mnom.

Vrlo blisko… Hoces da odes naprijed kroz vrijeme i vidis gdje je otisao? Sta mislis sta je to? Prvo sam sam… a onda se krecem sirokim prostranstvima… vodic me navodi u mjesto ciste energije.

Zato sto mi zivimo u ne-prostoru koje je vanvremensko. Trijeh vrijeme prolazi, da li mozes da utjesis supruga? Kako doprijeti duboko unutar vlastitog bica i spiritualno napredovati? Energiju ne mozes unistiti… ali se moze raditi i dogradjivati na njoj.

Zelio sam da budem vazan… da se isticem iznad drugih … i da se svi dive mojoj snazi. Preneseno na materijalisticki nivo to znaci daljnja dominacija fizickih nagona, zelje za vlascu, ignorancije… Tehnologija ce se razvijati, ali ce, kao i do sada, biti u pogresnim rukama. Bili smo, ali sada radimo vise za sebe. Slijedi slucaj onizeg pedesetogodisnjaka koji radi za humanitarnu organizaciju dijeleci hranu beskucnicima.

  LISBON TREAT FILETYPE PDF

I nasa dusa zauvijek napusti ovu Planetarnu iluziju. Jos nisam spreman za to.

TOP 10 – najčitaniji naslovi u Gradskoj knjižnici Pakrac | Knjižnica

Svaka kazna u jednom od krugova pakla je dvojaka: Kojih se ti sjecas? Da li su to umjetnici koji se ubjedljivo izdvajaju svojom originalnoscu osjecaju kreativnoscu? Prema svjedocanstvima pacijenata, za neke duse sve je novo i interesantno, dok je za vecinu njih uobicajena reakcija: Knjige o reinkarnaciji, s druge strane, govore o ranijim zivotima opisujuci dogadjaje koji dokazuju da duse, s vremenom, prelaze iz jednog u drugo fizicko tijelo.

U slijedecem slucaju rijec je o klijentu koji je upravo zavrsio sa rezimeom svog proslog zivota kojeg je zivio u Amsterdamu kao slikar.

U sedamnaestom stoljecu je u Japanu kao nezavisni samuraj. Krug je narastao… I sada sam izvan tunela.

Reci mi sta tvoja dusa radi na ovoj planeti?