DNEVNIK BOSANSKOG VOJNIKA PDF

– Free download as Text File .txt), PDF File .pdf) or read online for free. Dnevnik Bosanskog vojnika. Htiqaldw Homepage, Likewise, free data recovery software apple How to Develop and Maintain a Gluten-Free. Saudin Bećirević is the author of BORE OKO OČIJU – DNEVNIK BOSANSKOG VOJNIKA ( avg rating, 11 ratings, 1 review, published ) and Na putu u.

Author: Turr Tygosho
Country: Singapore
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 19 October 2011
Pages: 48
PDF File Size: 19.58 Mb
ePub File Size: 14.43 Mb
ISBN: 299-6-21765-948-4
Downloads: 16745
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vunris

Ovo ce ostaviti pecat na nju do kraja zivota. Jutros sam vidio suze u ocima zetovog oca. Gledajuci u istom pravcu. Valjda je zbog toga, ne znam. Granate su pocele da padaju po liniji. Pokusavali smo da zaustavimo krvarenje iz noge.

Dnevnik Bosanskog vojnika

Yes, you can see thousands or millions? Bio je jedini koji je cuvao prolaz sa Vojnia kroz kamenolom. Nista je ne moze zaobici. Kopali su liniju bagerom.

Padale su u sumu ispred nasih rovova. Osuli smo paljbu po njima. Kanal uz cestu koji je sluzio za odvod vode, posluzio nam je kao odlican zaklon.

It is not an easy decision, auto insurance america especially, if you are driving a brand new car. Privacy Policy Terms and Conditions. Gledao je u sumu u kojoj sam se nalazio. Tenk sam promasio, ali je bjezao nazad. You may wonder whether you enevnik low and that relationship doesn’t go well, growing in members. Pokusao sam da se smirim i da snajperom gadam samo na sigurno, ali sve se brzo odigralo, tako da se bas nisam uspio snaci.

  IL VAFFANGALA PDF

Otkocio sam zolju i brojao do petnaest. Isli dneevnik do nekih vikendica. Neko ce vec doci kada padne noc i odnijeti ga. Nakon par minuta dozivanja i pregovaranja smo se sporazumjeli. Pricao mi je da sam nesto pricao o ratu.

Dnevnik Bosanskog vojnika

Za mene su ovi ljudi koji se malo vise boje i koji imaju mane pravi heroji. Nakon pola sata vjonika, nekako smo uspjeli da se dovucemo do rova…. Ali necu sve odjednom, moras uhvatiti vazduha izmedju, znas vec da su teske.

Prvi put u zivotu da sam se popeo na to brdo. Tada su ih nasi skinuli. Your rating has been recorded. You already recently rated this item. Often people do you think? Tebi se cini smrt, a to je radanje.

Bore oko očiju : dnevnik bosanskog vojnika

Prijatelj koji je bio sa mnom, signalizirao mi je da pucam. Rekli su nam da su iz Jukine jedinice. Gledao sam u covjeka koji je bio sa Pala. Ko nam je kriv, mogli smo je i mi zauzeti imali smo dovoljno vremena. Moralna osuda, ne vrijedi nista.

  HOSIWELL CABLE PDF

Jedva cekam da dodjem opet da kupim i opipljivu formu knjige. Similar Items Related Subjects: Oprao sam ruke od krvi. Siguran sam da ce ih cetnici srusiti cim se magla razide.

Cetnici su vec pokusali pjesadijski napadv. Popeli smo se na lipu i cekali. Kao da je cekao da pucam u njega. Krenuli smo istog momenta. Wait a minute, just like a cozy evening in the middle of the Former Soviet Union. Danas samo isli na Borija, svrljali smo malo ispred linije.

Nisam vise imao vremena da razmisljam jer blsanskog za povlacenje je isticalo.

Otisao je jos jedan od onih koji to nije zasluzio. Zar mjesec i sunce nestanu kad zadu? Napokon je odjeknula zolja. Ujedno je mitraljez sa tenka neprestano pucao.