CODURI CAEN 2014 PDF

Cod COR actualizat permanent. Coduri COR pentru toate ocupatiile. HG / pentru modificarea si completarea HG / privind aprobarea. Redactarea Strategiei Nationale de Export (SNE) , s-a facut urmare (cod CAEN rev 2) şi produsele sale nu sunt de găsit printre. Uploaded by. Deea Larisa. Coduri CAEN Actualizat Uploaded by. Deea Larisa. Formular Cerere Pentru Studenti Inscriere Cursuri BREDEX

Author: Nalmaran Arashikinos
Country: Belgium
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 27 August 2006
Pages: 109
PDF File Size: 4.61 Mb
ePub File Size: 4.10 Mb
ISBN: 554-2-50335-228-1
Downloads: 57216
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazishicage

Cercetator economist in economia generala. Cercetator economist in management.

codurii Economistii efectueaza activitati de cercetare, de monitorizare a datelor, de analizare a informatiilor si pregatesc rapoarte si planuri pentru a rezolva problemele economice si de afaceri, dezvolta modele de analiza, explica si prognozeaza comportamentul economic. Asistent de cercetare economist in economie agroalimentara. Administrator financiar patrimoniu studii superioare. Asistent de cercetare economist in marketing. Grupa majora 1 nu are stabilit un nivel anume, continand ocupatii ce necesita nivele de instruire diferite care uneori sunt stabilite prin alte reglementari.

  EL SECUESTRO DE LA BIBLIOTECARIA MARGARET MAHY PDF

Asistent de cercetare economist in relatii economice internationale. Asistent de cercetare economist in gestiunea economica.

România Start-Up Nation – lista codurilor CAEN eligibile în program

Cercetator economist in gestiunea economica. Asistent de cercetare economist in economia mediului. Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios Corespondenta ISCO Secretar economic studii superioare.

Cercetator codhri in economie agroalimentara.

România Start-Up Nation – lista codurilor CAEN eligibile în program

Cercetator economist in marketing. Acestia ofera consiliere pentru afaceri grupurilor de interes si guvernelor pentru a formula solutii la problemele economice si de afaceri prezente sau viitoare. Asistent de cercetare economist in economia generala. Documente Rubinian Legislatie Articole Dictionar. Asistent de cercetare economist in management.

Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios. Nivelul de instruire prezentat este cel stabilit de metodologia Clasificarii Ocupatiilor din Romania.

  ALWITCO MUFFLER PDF

Coduri CAEN firme şi PFA

Cercetator economist in economia mediului. Cercetator economist in relatii economice internationale. Este posibil ca, pentru unele ocupatii, sa existe reglementari speciale care a stabileasca alte nivele de instruire necesare.