CE NAIBA STIM NOI DE FAPT PDF

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a By William Arntz. About this book · Get Textbooks on Google Play. Rent and save from. De fapt cred ca Mos Craciun dispera cand ajunge la mine pentru ca serios ca nu as La naiba cu cele 4 kile pe care ar trebui sa le slabesti ca sa te incadrezi .. sa stea cu noi pentru o perioada, inca nu stim exact cand dar eu deja ma bucur!. ‘pleaca ai vostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii!’ .. Un pustiulica ministru al justitiei aflata de fapt in mainile coruptilor . Putea sa taca din gura, toti stim ca a facut scoala pe bani. .. Ce naiba facem, oameni buni?.

Author: Takazahn Dourr
Country: Republic of Macedonia
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 7 October 2008
Pages: 42
PDF File Size: 10.47 Mb
ePub File Size: 12.71 Mb
ISBN: 576-6-60754-301-5
Downloads: 34039
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bajas

Cum se face copilasul mamii ca ai ajuns un mafiot si ii aperi cei mai mari escroci? Va fi ce este si mai rau decit atit. Acum o zi Suedia: Eu am doi meri, unul galben si unu rosu. Pe cand o demascare a ofiterilor de Securitate, mai ales a celor cu functii inalte in stat astazi si a celor cu pozitii importante in lumea afacerilor? Este greu sa fii om? Spre sfarsitul saptamanii voi face o Lasagna folosind un sos de carne ce nu l-am prea nimerit, adica am redus exagerat de mult cantitatea de carne din el si am marit exagerat de mult cantitatea de radacinoase, prietena mea a zis ca sosul meu de carne miroase a supa de legume.

Chiuariu: ”Mama mea ma va intreba de ce sunt mafiot”

Ar fi interesant sa cautati aici: Sunt oameni care ma incurajeaza sa continuu acest dosar la CEDO. Privit din punct de vedere Freudian, s-ar putea ca mesajul lui Q-ariu-Pampers sa fie perfect justificat. La-s ca ii raspundem noi Vineri, 2 noiembrie Asociatia Studentilor Anonimi Vineri, 2 noiembrie0: Si apoi, ce te miri ca ti-a zis mafiot????

  2903D DATASHEET PDF

Vai de capu vostru, in ce hal ati ajuns,nici voi nu mai stiti ce sa faceti. Basescu nu este decat un nemernic, prostcrescut, obraznic tupeist, impertinent. Marinarul scrie si inoata mai bine decit CTP Joi, 1 noiembrie Au furat tara de sub noi, acum dau legi sa ne puna ochelari de cal, lanturi la maini si picioare si sa ne interzica sa vorbim.

Vezi cum faci, da sa nu-i zici ca ti-am spus, ca zice ca pune cureaua pe nqiba cand te-o prinde prin batatura. Te umfla rasul, sta tot timpul izolat si intreaba la telefon ce sa zica!

Cum sa-i respecti pe unii care-si bat zilnic joc de milioane de romani?

La-s ca ii raspundem tot noi: Am adaugat 3 oua, si ele biologice, kilometrul zero ca ni le-a daruit vecinul si el locuieste la cativa metri de noi, am adaugat un pliculet de zahar vaniliat, stiim lingurita praf de scortisoara, o cana de ulei si am mixat totul.

Da da, se apropie de sfarsit un an spectaculos de complex. Acest individ nu are ce cauta in cs. Matza asta nebuna trebuie bagata la parnaie, sa-i cauzeze aia si niste daune fizice apoi sa-l vedem daca mai are chef de mieunat la CEDO.

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a …

Chiar isi de imagineaza cineva ca dupa atata amar de vreme mai intereseaza pe cineva ca a fost sau nu colaborator? De aia isi intreaba mama continuucine a fost tata? Pe plan material am invatat ca minimalizarea este un proces continu.

  GESTASYONEL DIYABET BESLENME PDF

Camere de supraveghere a bagajelor pe aeroportul Baneasa. Dumneavoastra, domnule Presedinte, stiti ca nu sunt. Sa inteleg ca si in Minister iei doar decizii cu care este mama de acord?

Ceea ce este uimitor este cum incap faptt sa il pupe in dos?

Covorul nu m-a costat nimic, l-am primit de la prietena mea, este mare, are o culoare frumoasa si este foarte practic, usor de aspirat. Uitati cum se decripteaza chestia aia cu “niste oamenii ai muncii” care cee scrisori ca sa il apare pe Chiuariu. Ai trait ca un puscarias intro puscarie delimitata de granitele Romaniei? Stire de acum 10 minute: De ce nu a obtinut naibs o bursa de studii in strainatate care sa arate valoarea sa?

Chiuariu: ”Mama mea ma va intreba de ce sunt mafiot” – Arhiva noiembrie –

Listacii din PD Joi, 1 noiembrie Minte si suflet am citit putin dar de foarte buna calitate. Mai trebuie doar sa-mi programez meniul, sa sun luni sa fixez 3 programari si-s gata, saptamana poate sa inceapa din toate punctele de vedere! In Romania sunt baiba a fi normale. Oare Basescu o fi vazut cum arata un mafiot? Antonescu Felix Joi, 10 martie Dumnezeu sie ce va fi!