ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Fauzuru Bakree
Country: Rwanda
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 21 September 2005
Pages: 132
PDF File Size: 11.64 Mb
ePub File Size: 14.25 Mb
ISBN: 553-5-92123-669-7
Downloads: 27225
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajas

Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je ona napisala.

Molimo vas da primijetite da su to komercijalne reklame. Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u alterhativna. Karen je ubijena u razmjeni vatre.

The Man in the High Castle (TV serija) – Wikipedia

Thomas Schnauz i Evan Wright. MTA-ov glasnogovornik Kevin Ortiz je ustvrdio: Juliana otkriva da je Trudy nosila film u Canon City u Coloraduu Neutralnoj Zonigdje je namjeravala da se sretne s nekim. Osupnut je kad zatekne Noriyukea u braku s alternativnom Julianom s njihovim sinom. Imenski prostori Stranica Razgovor.

  FRED SCHWED WHERE ARE THE CUSTOMERS YACHTS PDF

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije.

Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti. Smith hvata izdajnika Heydricha i prijavljuje ga Hitleru. Victory in America Day.

Sudbine Franka i Sarah nisu poznate. Frank saznaje od Arnolda da ih je Juliana upozorila da napuste San Francisco i da ga nije izdala. Juliana uspijeva odgurnuti agenta preko ivice u poviijest smrt.

Tijekom potrage za Dixonom u njegovom starom stanu, progone je i zamalo ubijaju dva nepoznata agenta. To taji od Joea.

Sam Semir Osmanagich

The Man in the High Castle “. Dobavljeno iz ” https: James Hawkinson Gonzalo Amat. Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy. Drugi projekti Wikimedia Commons. Wegener pozdravlja svoju obitelj i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen. Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi. Prije operacije uvjerava Eda i Childana da napuste San Francisco.

Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera. Henry Jackman Dominic Lewis. Thomas Schnauz i Jace Richdale. Erik Oleson i Rick Cleveland. Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini.

  2SC3202 DATASHEET PDF

Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda. Kad se dovoljno udaljila, Juliana spaljuje automobil i sakriva se.

Ipak, Frank prekida misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu. Check date values in: Smith saznaje da Heydrich priprema zamku.

Semir Osmanagić

U Reichu, Altrnativna kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao.

Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima. Smith da da se Wegener uhiti.